Сол
Different sea salt close up

Сол

Солта е една од неколкуте состојки кои ги користиме во секој оброк. Лично јас не можам да замислам да готвам без сол, ниту пак би сакала имајќи предвид колку вкусот…

Continue Reading
Close Menu